Heliumballonnen laten vullen of ballonnen zelf vullen met helium? Dit moet je weten! (2024)

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ja zeker, bij globos kunt u helium ballonnen bestellen. Graag zelfs. Wij hebben heliumballonnen in alle kleuren van de regenboog en in alle soorten en maten. We kunnen ze 24 uur per dag en 7 dagen per week bij u thuis bezorgen of op het werk. Maar u kunt ze ook afhalen in Spijkenisse.

Helium ballonnen bezorgen

We kunnen helium ballonnen bezorgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u thuis of op locatie. We bezorgen ze dan kant en klaar in trossen met aan iedere ballon een lintje. Zo kunt u ze makkelijk vast houden.

Prijs helium ballonnen

Bent u een particuliere klant en woont u in de provincie Zuid-Holland of Zeeland, dan bedragen de kosten 1,20 euro per helium ballon en dat is dan inclusief ballon, helium en lintje aan de ballon. Dit is dan de prijs voor een normaal formaat helium ballon van 30-33cm zoals u deze ook bij bijvoorbeeld Mc Donalds ziet. De bezorgkosten bedragen 0.50 euro per km (vice versa). Om te bestellen of voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons mailen op info@globos.nl

Bent u een zakelijke klant of woont u buiten de provincie Zuid-Holland of Zeeland, vul dan de bezorglocatie in op ballonboog.nl/heliumballonnen. Dit systeem controleert aan de hand van uw bezorglocatie welke van onze 24 partners het dichtst bij u in de buurt zit. Vanaf deze partner worden dan de bezorgkosten berekend zodat u nooit te veel bezorgkosten betaalt. U ziet ook meteen de prijs per helium ballon die de betreffende partner rekent. Als de prijs akkoord is kunt u het aantal gewenste helium ballonnen in uw winkelwagen plaatsen en afrekenen. Na uw bestelling ontvangt u direct, automatisch een factuur met BTW.

Helium ballonnen afhalen

U kunt uiteraard ook helium ballonnen afhalen en zo besparen op de bezorgkosten. Er passen ca 30 - 40 helium ballonnen in een middenklasse personen auto. Als u wilt komen afhalen in Spijkenisse, stuur dan even een mailtje naar info@globos.nl. Wilt u afhalen in 1 van onze andere vestigingen, plaats dan uw bestelling op ballonboog.nl/heliumballonnen en bij afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor afhalen zodat de bezorgkosten op 0 euro komen te staan.

Uw eigen ballonnen vullen met helium

Heeft u zelf ballonnen gekocht op bijvoorbeeld Wish of Ali Express en wilt u deze door ons laten vullen met helium? In Spijkenisse kunnen we dat voor u doen. Om een normaal formaat latex ballon (30cm) te vullen met helium, rekenen we 1 euro incl. BTW en voor een normaal formaat folieballon 2 euro incl. BTW. De prijs is afhankelijk van de soort ballon en de grootte van de ballon. Hoe groter de ballon, hoe meer helium er in gaat, hoe hoger de prijs. Om een exacte prijs te krijgen kunt u een foto maken van uw ballon en deze even mailen naar info@globos.nl.

U kunt ook zelf uw ballonnen vullen met helium d.m.v. een wegwerp helium tankje. Met de kleine van 39.95 euro kunt u ca. 20 heliumballonnen vullen en met die van 49.95 euro kunt u er ca. 28-30 vullen met helium. Deze wegwerp heliumtankjes worden per post aan u verstuurd.

Heliumballonnen laten vullen of ballonnen zelf vullen met helium? Dit moet je weten! (1)

Helium ballonnen bedrukken met eigen opdruk

We kunnen ook helium ballonnen voor u bedrukken met een eigen tekst of logo. Hier hebben wij een aparte website voor opgezet waar u aan de hand van een aantal stappen, onderaan de prijs kunt vinden, zie: ballonnenbedrukken.nl

Rekenvoorbeeld: Stel u wilt 30 helium ballonnen bestellen met uw logo aan 1 zijde in zwart of wit bedrukt. Zoals u kunt zien op ballonnenbedrukken.nl bedragen de kosten voor 50 stuks (minimale afname) 55 euro excl. BTW (66.55 euro incl. BTW). Als wij in Spijkenisse er daarvan 30 voor u vullen, dan komt daar dus 30 x 1 euro = 30 euro bij. Dus totaal 96.55 euro incl. BTW.

Let op! Helium ballonnen zweven 14-16 uur!

Laat helium ballonnen altijd bezorgen of haal ze af op de dag dat u ze nodig heeft, anders liggen ze de volgende ochtend op de grond. Als het echt niet anders kan dat u ze eerder in huis wilt hebben of dat ze langer moeten zweven dan zouden wij de ballonnen kunnen behandelen met Hi-Float. Dit is een beschermlaagje dat we aan de binnenkant van de ballon inmasseren. Door dit laagje zal de helium langer in de ballon blijven en de ballon zal daarom ook dagen langer kunnen zweven. De extra kosten van deze Hi-Float behandeling bedraagt gemiddeld 0.50 euro per ballon.

Houd rekening met het weer

Als u de helium ballonnen buiten gaat gebruiken, houd u dan rekening met het volgende. Helium ballonnen kunnen niet zo goed tegen zon en warmte. Donkere kleuren absorberen de warmte terwijl lichte kleuren de warmte weerkaatsen. Donkere kleuren ballonnen zullen bij warm weer daarom sneller klappen en ook dof worden dan lichtere kleuren ballonnen. Houd ook rekening met de regen. Als helium ballonnen nat worden, dan worden ze te zwaar om te kunnen zweven. Lees voor meer informatie dit artikel met 15 tips over hoe je helium ballonnen langer goed kunt houden bij warm weer.

Laat helium ballonnen niet los in de lucht!

We begrijpen heel goed dat u bij bepaalde gelegenheden zoals bijvoorbeeld een uitvaart, helium ballonnen op wilt laten. Doe dat a.u.b. niet in grote getalen. Weet a.u.b. dat alles wat omhoog gaat, ook weer een keer naar beneden in de natuur terecht komt. Alhoewel onze helium ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn, gooit u immers ook geen bananenschil op straat toch? En wilt u toch ballonnen oplaten, vraag ons dan om de ballonnen te voorzien van ballonlint dat oplost in water of knip of trek in ieder geval het lintje los van de ballon wanneer u deze los laat, daar het lintje vaak het grootste probleem is voor de dieren.

Grote helium ballonnen

Hier boven hebben we alleen gesproken over normaal formaat latex ballonnen met een (verticale) diameter van 30 - 33cm. Echter hebben we veel meer grotere ballonnen die we kunnen vullen met helium. Wat dacht u bijvoorbeeld van een reuze ballon met helium. Er zijn zoveel soorten en maten (helium) ballonnen dat het niet te doen is om ze hier allemaal te bespreken. Alhoewel er wel een lijst bestaat van de meest gangbare soorten en maten helium ballonnen met de hoeveelheid helium dat er in gaat, de zweef tijd en het gewicht dat een ballon kan tillen. Over het algemeen geldt: hoe groter de helium ballon, hoe langer deze blijft zweven en hoe meer gewicht deze kan tillen. Dit overzicht vindt u in de Qualatex Helium Chart.

Heeft u een vraag over helium ballonnen?

Heeft u een vraag over heliumballonnen of wilt u helium ballonnen bestellen en daarvan eerst een prijs weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of plaats hieronder een reactie.

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

Heliumballonnen laten vullen of ballonnen zelf vullen met helium? Dit moet je weten! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6198

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.